Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Meny

Företagare i Nykvarns kommun

Du och ditt företag hälsas välkommen in i Nykvarn.com – en domän som är utvecklad av företagare för företagare. Sidan fungerar lika bra på storskärm som i mobiltelefon. Vi har varit i gång under 12 års tid och domänen är stark. Vi ligger och snurrar runt miljonen företagsvisningar per år.

Nivå 1: Ditt företag presenteras på förstasidan med bild och kort text, har en egen presentationssida med bild och presentationstext, företagsinfo med adress, telefon, e-postadress och hemsidesadress samt zoombar kartbild som visar var du finns. Dessutom finns du med under de rubriker som är giltiga för ditt företag med bild och infotext länkat till din sida. Du länkas också i Företagsregistret. Dessutom har du möjlighet att puffa för nyheter kring ditt företag i avdelningen Nyheter.

Nivå 2: Den andra nivån är avsedd för mindre företag - som vi gärna vill ha med, omfattar en egen sida med bild, presentationstext, företagsinfo med adress, telefon, e-postadress och hemsidesadress samt en zoombar kartbild som visar var du finns. Du är med i Företagsregistret och du presenteras även under rubriken Företagsservice eller Turistinformation med bildannons och kort presentationstext med länk till din sida. Det du här väljer bort är presentation på förstasidan och Nyheter.

Vill du veta mer är enklaste kontaktväg via e-post: kontoret@jh2.xile.se eller mobilen: 070-684 53 07


Med vänlig hälsning
Lennart Hansson

Nykvarn.com
Mälardalen.net
Swedentoday.asia

070-684 53 07

Hansson & Hansson HB
Ramtorpsvägen 15
155 93  Nykvarn