Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Pion Blomsterateljé i Nykvarn

Adress: Centrumvägen 12, Nykvarns Centrum

Telefonnummer: 08-121 473 40

E-postadress: info@pionblomsterateljé.se

Hemsida: www.pionblomsteratelje.se/

Pion Blomsterateljé i Nykvarn

 

Blommor i Nykvarn – Pion Blomsterateljé
Vi som äger Pion Blomsterateljé heter Josephine och Marcus. Vår ambition är att skapa en inspirerande oas där du alltid hittar fräscha blommor och vackra detaljer till dig själv och ditt hem. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder ett miljövänligt, närproducerat och rättvist sortiment som gör det möjligt att njuta av glädjen i en blomma med gott samvete.

Vi vill vara det självklara valet för våra kunder vid alla stora stunder i livet. Utifrån er vision och era önskemål skapar vi vackra buketter och arrangemang för alla tillfällen vare sig det gäller bröllop, begravning, födelsedagar eller att bara sätta guldkant på vardagen.
Blommor är vår passion och när du handlar hos oss kan du vara säker på att få något personligt, skapat bara för dig.

 

Prenumerera på blommor
Nu kan du få fräscha snittblommor levererade till din dörr!
Varje eller varannan torsdag kör vi hem blommorna till dig så att du kan göra vackert hemma inför helgen.

Du väljer själv om du vill ha en bunden bukett, färdig att sätta i vas direkt, eller lösa blommor i bunt som du själv kan arrangera i en eller flera vaser. Blomsorter och färger varierar beroende på vilka blommor som är vackrast och av bäst kvalitét för rådande säsong, även antalet blommor varierar. Du väljer själv om du vill ha leverans varje eller varannan vecka. I dagsläget erbjuder vi blomsterprenumeration för privatpersoner i Nykvarn, Södertälje och Enhörna.

För företag skräddarsyr vi prenumerationer utifrån era behov. Kanske behöver ni ett välkomnande arrangemang i receptionen eller vill få buketter levererade automatiskt när en medarbetare fyller år? Kontakta oss så kommer vi med förslag. För beställning, besök oss i butiken eller mejla info@pionblomsterateljé.se, skriv ”Prenumeration” i ämnesraden. Det går även bra att ringa oss om du har frågor eller vill göra en beställning: 08-121 473 40.

Varmt välkomna!