WP-fabriken

WP-fabriken

WP-fabriken är en tjänst som erbjuds av webbyrån Ahltorpmedia där du kan få en professionell hemsida till ett fast pris. Till hemsidan får du även gratis webbhotellspaket första året, just för att du ska kunna komma igång med hemsidan så snabbt som möjligt utan att behöva tänka på några extra kostnader.

Tjänsten är perfekt för dig som vill ha en enklare sida som är lätt att administrera och som utan några större problem kan utvecklas vidare om du i framtiden känner för att expandera eller uppdatera hemsidan.
Självklart är alla hemsidor gjorda i WP-fabriken responsiva, så att alla funktioner och sidor ser och fungerar likadant oavsett om dina besökare använder datorn, mobilen eller surfplattan för att besöka din hemsida.

Men hur fungerar det?

Börja med att besöka WP-fabriken på https://wp-fabriken.se/. Välj sedan ett tema som du tycker passar dig bäst, en förhandsgranskning av temat i helhet finns tillgänglig under varje tema under ”Se en live demo av detta tema”.
Klicka på bilden av temat för att välja det, välj sedan till extra funktioner så som bildspel och Google Maps-konfigurering om så önskas. När du är nöjd med din hemsida är det bara att skicka iväg beställningen.

När Ahltorpmedia mottagit din beställning kontaktar dem dig för att tillsammans skräddarsy din hemsida med hjälp av dina texter och bilder.

För mer information om WP-fabriken och vad den kan erbjuda, besök WP-fabrikens hemsida https://wp-fabriken.se/.

WP-fabriken

Adress: Stjärnplan 3, 216 18 Limhamn

Telefonnummer: 040-617 15 30

E-postadress: info@ahltorpmedia.se

Hemsida: www.ahltorpmedia.se