Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Utflykt, weekend, shopping, julklappar, Nykvarn, Sörmland

Utflykt, weekend, shopping, julklappar, Nykvarn, Sörmland

Gör en utflykt till Nykvarn, Turinge och Taxinge. Med start den 10 november 2016 gåt vi in i julens tid då Taxinge Slott julmarknad med 130 hantverkare och företag med lokalproducerad mat på Sveriges största julmarknad öppnar upp sina portar. Läs mer om julmarknaden och öppettider.

Östra Södermanlands Järnväg har trafikdagar under vissa dagar då Taxinge slott julmarknad pågår. Kontrollera datum på deras hemsida. Res med äkta ångloksdragna tåg på de smalaste spåren som funnits för allmän järnvägstrafik. Lok och vagnar är original från tiden 1890 – 1920. Ta med hela familjen eller vänner och gör en unik resa. Känn träsmaken från träbänkarna i tredje klass eller kosta på och njut lyxen av mjuka säten i andra klass. Konduktören kommer och klipper de gamla kartongbiljetterna med en riktig biljettång.

Övernattning hemma hos Vidbynäs
”Vi är en plats dit du kommer för att umgås tillsammans med dina nära, kära och kollegor. Och med oss. Vår ambition är att du ska sällskapa, njuta, ha roligt och släppa allt som innehåller ordet ”måste”. En halvtimme från Stockholm är du som i en annan del av världen. Mitt i Sörmlands böljande landskap vid sjön Turingen, ligger vackra Vidbynäs. Din egen oas, strax söder om Söder.”

Mångfaldens Hus i Turinge – Ett hus som du inte får missa. Fyllt i två plan med presenter, julklapper, design och inredning för ditt hem.  Här finns allt mellan himmel och jord. På gårdsplan finns ytterligare ett fint litet hus med restaurang, delibutik och kökstillbehör.

Many Things Mode & Inredning – En familjär butik på landet med ett kvalitétsortiment inom dam- och herrmode, barnkläder, inredning, trädgård och presentartiklar. Butiken är enkel att nå. Från E20 motorvägsavfart Nykvarn, följ väg 509 mot Järna. Avstånd 5,2 km.

Nykvarnsmäklarna – Mäkleri & Interiör
Finns i Nykvarns Centrum. Titta gärna förbi, ta en kopp kaffe, prata inredning eller bostad. I inredningsbutiken finner du alltid något nytt för ditt hem eller som en present till en vän. Vi förnyar ständigt vårt sortiment inom heminredning, presentartiklar, kläder, accessoarer, textilier och hudvård, alltid från noga utvalda leverantörer.

Taxinge Slottsbod – I en av de vackra flyglarna vid Slottet ligger Taxinge Slottsbod. I den mysiga atmosfären som råder här finner man allt från kaffekoppen man bara vill ha till sitt morgonkaffe, smycket eller sjalen som ögonen fastnar för, tvålen med doften man vill ha resten av dagen, chokladen som man äter upp i bilen på vägen hem till leksaken man vet kommer få någon att jubla… Slottsbodens öppettider är som slottets.

Välkommen till Möbelkvalitén i Taxinge
Kom och låt dig inspireras av butikens stora utbud av möbler och inredning. Vi mixar starka varumärken som t ex Englesson, Brunstad, och GAD med nya innovativa tillverkare. Som egen aktör styr vi själva över vilka vi vill samarbeta med och vi är ständigt på jakt efter nyheter för att alltid kunna erbjuda lite mer än det som alla andra har.

Välkommen till Hedlandet – På Hedlandet finns prisvärda kvalitetskläder för hela familjen, gardintyger, hemtextilier, glas & porslin, skor, väskor, leksaker, presentartiklar och hygien & städartiklar till priser som ligger 30-70% under normal handel. Hemtextil från klassiker till trender Vi säljer nästa allt inom textil, såsom färdigsydda gardiner, metervaror, mattor, kuddar, handdukar och mycket mer. Välkommen in och låt dig inspireras Bra barnkläder till bra priser Hos oss hittar du ett stort utbud av barnkläder från baby till tonår. Vi importerar själva, samt köper in poster och partier av kända varumärken. Mer mode för pengarna Hos oss kan du fynda blusen utan att det kostar skjortan och även följa säsongens trender utan att bli ruinerad. Vi tar in nyheter varje dag. Hjärtligt välkomna på ett besök hos oss här på Hedlandet.

 

Publicerad: 28 oktober, 2016 15:35

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.