Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Meny

Projektledare Lennart Hansson. Verksam på Internet under 16 år med olika typer av projekt. Ansvarar bl.a. för Nykvarn.com och Mälardalen.net. Samverkar med Ahltorpmedia AB i Malmö som arbetar med webbutveckling av webbaserade databassystem.

Nykvarn.com ger synlighet åt Nykvarns kommun och dess företagare. Domänen är mycket stark på grund av att alla ingående företag samverkar. Som företagare i Nykvarns kommun är du välkommen höra av dig kring frågan om vad Nykvarn.com kan göra för dig och ditt företag.

Mälardalen.net har samlat 1,700 företag inom besöksnäringen från de 50-tal kommuner som ingår i Stockholm-Mälardalen regionen. Domänen blev utsedd till Årets Mälardarling 2013. En utmärkelse som går till den eller de som gjort en insats för Mälardalen under året. De flesta företag i Nykvarns kommun inom besöksnäringen finns med i denna domän som hjälper till att synliggöra Mälardalen och Nykvarns kommun inför en bredare publik.

Som företagare i Nykvarns kommun inom besöksnäringen är du välkommen höra av dig kring frågan om vad Mälardalen.net kan göra för dig och ditt företag.

Med vänlig hälsning
Lennart Hansson