Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Bästa semesterboende i Nykvarn
Familjerum för barnfamiljer och paketpris tillsammans med barnens favorit, Lådbilslandet, under semestertid.

Bommersvik
Våra hotellrum erbjuder naturen precis utanför ditt fönster och bara 40 minuter utanför Stockholm city. 20 minuter från Södertälje och 40 minuter från Nyköping vaknar du upp i en lugn, naturskön miljö med sjön några steg bort.

Några av rummen erbjuder balkong och sjöutsikt. Hos oss finns plats för 164 övernattande gäster.
Vi erbjuder 22 dubbelrum och 50 enkelrum med hotellrumsstandard, tio dubbelrum och två enkelrum med enklare standard samt nio rum med vandrarhemsstandard som har våningssäng för två personer och dusch i korridoren. Dessutom har vi sju stugor för upp till fem gäster och ett eget hus med plats för åtta övernattande gäster.

Självklart vill vi att du ska sova riktigt gott under din vistelse hos oss, oavsett vilken rumstyp du väljer och därför satsar vi lite extra på din kudde. I varje säng finns två kuddar som standard – en hårdare och en mer mjuk. Båda är allergivänliga fiberkuddar. Därutöver har vi några specialkuddar som du kan beställa via receptionen.

Vidbynäs
Vidbynäs erbjuder följande för dig som är ute och reser: Hotellet har 76 hotellrum och 164 bäddar fördelat på enkelrum, dubbelrum, sviter och familjerum. Sommartid erbjuds familjepaket under semestertid. För golfare finns Golfpaket med spel på Vidbynäs Golf.

”Hemma hos oss på Vidbynäs kan du bo i allt från ett mysigt familjerum med en dubbelsäng och en våningssäng för de små till våra lyxiga sviter för den större familjen med både bastu och stor terrass. Är ni ett sällskap på två erbjuds moderna tvåbäddsrum till romantiska superior rum.”

Scandic Södertälje
Ett lekfullt familjehotell. Välkommen till ett av våra mest lekfulla och familjevänliga hotell. Vi är barnsligt förtjusta i familjer. Under sommaren och utvalda perioder blir vårt familjehotell ännu roligare för barn med
flera aktiviteter. Barn bor bäst på Scandic!