Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Bommersvik – Restaurang

Adress: Bommersvik 153 95 Järna

Telefonnummer: 08-552 410 00

E-postadress: receptionen@bommersvik.se

Hemsida: www.bommersvik.se

Bommersvik – Restaurang

Lunch, middag, affärslunch. Vi satsar på nära mat. Mycket av det du bjuds på hämtar vi inom en radie på två mil. Åtta kilometer från vårt kylskåp betar korna som tillhandahåller mjölken. Bordsvattnet som serveras stilla eller kolsyrat, hämtas vår egen grundvattentäkt. Svampen plockas i skogarna runt Yngern och honungen får vi från egna bikupor. Kräftorna fiskas i vårt eget vatten. De nässlor, örter, rabarber, nypon och syrener som finns i din sallad plockar vi själva på vår egen mark. Viltköttet kommer från Ekenbergs Gård i Enhörna. Rotsaker, frukt och kött köper vi från Åbykvarns Gård i Hölö. Äggen köper vi från en bonde i Sörmland och dessertostarna kommer från Jürss mejeri i Hälleforsnäs. Genom att vi använder närodlat i så stor omfattning som möjligt kan vi erbjuda en nära, färsk och smakfull måltid samtidigt som vi värnar om miljön och det lokala näringslivet. Det är något som vi är väldigt stolta över.

Restaurangen rymmer upp till 150 sittande gäster och har generösa panoramafönster längs hela matsalen som ger en magnifik utsikt över den stilla sjön. I loungen vid brasan föreslår vi att ni samlas upp för en drink innan maten, eller ett glas mousserande på altanen den varma delen av året.

För att få lite avskildhet delar vi av restaurangen med tunna draperier. För sällskap upp till 12 personer har vi en chambre separée, en egen exklusiv matsal också den med stora fönster mot sjön för avskildhet och privata samtal. Ainas matsal är uppkallad efter Tage Erlanders fru.