Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Lådbilslandet Öland

Adress: Solbergavägen 10, 155 33 Nykvarn

Telefonnummer: 08-552 456 53

Hemsida: www.ladbilslandet.se

Lådbilslandet Öland

Lådbilslandet i Löttorp på norra Öland
– Ett eldorado för barn mellan 2 och 10 år.

Med husbil eller husvagn genom Sverige – mot solens och vindarnas ö. Öland är ett paradis för barn, med härliga sommarstränder och mängder av aktiviteter. Om stranden inte lockar en molnig dag, bjud dina barn och barnbarn på en oförglömlig upplevelse för er alla.

I det naturskönt belägna Lådbilslandet trivs barn och föräldrar tillsammans. Kanske är det doften av sommar, sand och tallskog som förtrollar, eller så är det den befriande känslan av att ha hamnat mitt i en fantasifylld värld som skapats för barn.

Här kan barn mellan 2 och 10 år köra bil på riktigt i ett uppbyggt landskap med hus, broar och vägar. På Lådbilslandet kan man också flotta sig över ett farligt fantasihav eller hänga i djungelns lianer i äventyrsskogen. Vill man prova på något annat mellan varven finns det också ett litet nöjesfält med karuseller, hoppborg och miniatyrtåg.

Koppla av i Lådbilslandets nyrenoverade café. Här serverar vi kaffe med bröd och matiga sallader. Varm korv med bröd och glass finns för den som bara vill ta en liten paus.

Lådbilslandet Öland – Gaxa Skoggata 7, Löttorp. Telefon 070-587 11 50, 073-998 47 61.