Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Nykvarn.com

Adress: Ramtorpsvägen 15, 155 93 Nykvarn

Telefonnummer: 070-684 53 07

E-postadress: kontoret@nykvarn.com

Hemsida: www.nykvarn.com

Nykvarn.com

 

Du och ditt företag hälsas välkommen in i Nykvarn.com – en domän som är utvecklad av företagare för företagare. Sidan fungerar lika bra på storskärm som i mobiltelefon. Vi har varit i gång under 20 års tid och domänen är stark.

Nykvarn.com bygger på principen: En för alla, alla för en. Med andra ord, dina vänner och kolleger i Nykvarn.com gör ett stort jobb för dig genom att de synliggör även ditt företag vid sök som resulterar i visningar. Oftast är det så att en unik besökare som kommer in till Nykvarn.com går vidare och tittar på ett flertal andra företag. Man kanske bara var ute efter att göra något kul tillsammans med barnen en helg, men hittar samtidigt sitt nya hus, en snickare, en ny soffgrupp, eller en revisor till företaget.

Vi sköter allt åt dig. Välj vilken nivå du vill ha på din presentation, sänd en representativ bild eller logga och en presentationstext för ditt företag. Inga konstiga avtal, inga bindningstider.

Nivå 1: Ditt företag presenteras på förstasidan med bild och kort text, har en egen presentationssida med bild och presentationstext, företagsinfo med adress, telefon, e-postadress och hemsidesadress. Dessutom finns du med under de rubriker som är giltiga för ditt företag med bild och infotext länkat till din sida. Du länkas också i Företagsregistret. Dessutom har du möjlighet att puffa för nyheter kring ditt företag i avdelningen Nyheter.

Nivå 2: Den andra nivån är avsedd för mindre företag – som vi gärna vill ha med, omfattar en egen sida med bild, presentationstext, företagsinfo med adress, telefon, e-postadress och hemsidesadress. Du är med i Företagsregistret och du presenteras även under rubriken Företagsservice eller Turistinformation med bildannons och kort presentationstext med länk till din sida. Det du här väljer bort är presentation på förstasidan och Nyheter.

Med vänlig hälsning
Lennart Hansson

070-684 53 07

Hansson & Hansson HB
Ramtorpsvägen 15
155 93  Nykvarn