Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Pineberry -Sökmarknadsföring

Adress: Kungsgatan 55, 111 22 Stockholm

Telefonnummer: 08-559 23 991

E-postadress: info@pineberry.com

Hemsida: www.pineberry.com/

Pineberry -Sökmarknadsföring

 

Syns du inte i sökresultaten finns du inte! Med vår hjälp kan du ta dig ur ditt gömställe och göra dig synlig för potentiella kunder som letar efter dina tjänster. Välkommen till Pineberry!

Idag är Google någonting som används av nästan alla svenskar, och synlighet och tillgänglighet på Google blir allt viktigare för företag – någonting vi kan hjälpa dig med. Vi på Pineberry arbetar med sökmotoroptimering, sökmarknadsföring och annonsering i sociala medier, vilket innebär att vi hjälper företag att bli hittade på Google av dem som är intresserade av det företaget erbjuder.

Synlighet på Google handlar dels om SEO (sökmotoroptimering) och dels SEM (sökordsannonsering). Med SEO anpassas din hemsida och webbnärvaro så att den kommunicerar det du erbjuder – och ser till att besökare hittar rätt.  Enkelt förklarat fungerar det som så att Google läser av innehållet på din hemsida, och med rätt SEO lockar du till dig nya besökare. SEO är en process som tar tid. Google måste lära känna ditt nya innehåll, men det är en lönsam väntan.

SEM, sökordsannonsering, är som det låter: annonsering på Google. Till skillnad från SEO går annonseringen fort, och du kan synas samma dag som du startar.  Våra sökmotorkonsulter hjälper dig att rikta din annonsering rätt, så att den leder till köp, intresseanmälan eller vad du än vill lyfta upp. Det är flexibelt, lönsamt och du kan i detalj välja hur annonsen riktas – och som om inte det vore nog betalar du endast per klick.

Vi erbjuder även annonsering i sociala medier som Facebook och Instagram där vi kan hjälpa dig nå ut till kunder med de intressen och profiler som passar din målgrupp. Våra duktiga webbutvecklare kan dessutom hjälpa dig med en ny webbsajt och se till att den konverterar dina besökare till kunder.

Pineberry tar dig till synligheten
Vi brinner för sökmotormarknadsföring. Vi tycker det är kul! Jämfört med den traditionella marknadsföringen är det dynamiskt, smart och främst effektivt. Och vi vill att fler ska tycka det är lika kul med sökmotormarknadsföring som vi. Därför startades byrån, med fokus på att få folk att öppna ögonen och skapa förståelse för en annars ganska sluten bransch. Vi står bakom Sveriges största blogg inom sökmarknadsföring: sokmotorkonsult.se, där du som vill veta mer kan klicka dig runt och kanske testa våra gratisverktyg för att se hur du och ditt företag ligger till på Google. Vill du lära dig mer kan du ta en kurs med Pineberry Acadamy, ett utbildningskoncept för den som själv vill bli Sökmotorkonsult en dag.

Vill du sluta leka kurragömma och göra dig synlig på Google, eller bara är intresserad av att veta mer om oss och hur vi jobbar, hoppas vi att du slår en signal eller mailar.

Vi hörs!

Besök oss: Pineberry.com
Testa verktyg: Sokmotorkonsult.se
Anmäl dig till en utbildning: Pineberry.com/academy