Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Pion Blomsterateljé i Nykvarn

Adress: Gamla Strängnäsvägen 335

E-postadress: info@pionblomsterateljé.se

Hemsida: www.pionblomsteratelje.se/

Pion Blomsterateljé i Nykvarn

 

Blommor i Nykvarn – Pion Blomsterateljé

I min ateljé i Turinge utanför Nykvarn tar jag emot mina brudpar som bokat konsultation inför bröllop. Det är också här ni hämtar upp era bröllopsblommor om ni bokat blommor via min a la carte-service eller om du bokat en fredagsbukett.

I ateljén har jag även en liten butik med ett handplockat sortiment av lyxiga doftljus, ekologisk hudvård och fina detaljer till hem och trädgård. Jag har begränsade öppettider men kan även öppna upp ateljén för dig enligt överenskommelse. Skicka ett mejl till info@pionblomsteratelje.se om du önskar besöka ateljén utöver ordinarie öppettider.

Om skylten står utanför dörren så är du välkommen in, jag är ofta i ateljén och jobbar under veckorna så har du vägarna förbi kan du alltid chansa och se om jag håller öppet.

Varmt välkommen!

Florist Josephine Stenberg Norrman
2014 uppfyllde jag en av mina största drömmar då jag öppnade butiken Pion Blomsterateljé i Nykvarn. Den resan har varit otroligt lärorik, utmanande och helt fantastisk! 2019 bestämde jag mig för att stänga butiken och fokusera helhjärtat på det jag brinner för mest – bröllop. Idag utgår jag från min ateljé i Turinge, utanför Nykvarn, här skapar jag buketter och arrangemang inspirerade av naturen och de skiftande säsongerna.  Jag kombinerar exklusiva, väl utvalda snittblommor från världens bästa odlare med sånt jag odlat själv eller hittar i naturen, jag samarbetar även med småskaliga lokala blomsterodlare under säsong.  Jag har ett stort intresse för miljö och hållbarhet och min ambition är att skapa något unikt och personligt för mina kunder som förgyller deras speciella dag och ger minnen för livet.

Pion Blomsterateljé
Gamla Strängnäsvägen 335

Öppettider
Fredag 11-16

Övrig tid enligt överenskommelse. Kontakta mig på info@pionblomsteratelje.se om du vill besöka ateljén utöver ordinarie öppettider.