Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Vidbynäs – Bröllop & Fest

Adress: Vidbynäs Gård & Konferens Nykvarn

Telefonnummer: 08-554 90 700

E-postadress: info@vidbynasgard.se

Hemsida: www.vidbynasgard.se

Vidbynäs – Bröllop & Fest

Vidbynäs

Vidbynäs ligger mitt i Södermanlands lummiga landskap. Å ena sida har vi sjön Turingen som närmaste granne, å andra sidan tar det knappt 40 minuter att ta bilen från Stockholm hit. Vi är ett fullserviceslott som älskar att skämma bort våra gäster med makalöst god ekologisk mat, en magisk och välfylld vinkällare och 68 mysiga rum samt 9 etagesviter så att hela tjocka släkten får plats.

Vidbynäs byggdes år 1716 och vi slog upp portarna för besökare med buller och bång för 6 år sedan. Under renoveringen lyckades vi bevara både stukaturer, tapeter och kristallkronor samt byggde till en modern punchverandra med terass där vi huserar vår matsal idag.

 

Vår Passion

Under hela resan fram till din dag finns ett helt team vid din sida och bakom kulisserna. Den du först möter på i din kontakt med oss är vår manager och erfarne eventkoordinator. Hon hjälper dig att hitta rätt känsla, tipsar om leverantörer, klockar ert tidschema och följer er hela vägen.

I köket huserar vår köksmästare Hans Eriksson med kockar och konditor i följe. Vi är förälskade i det svenska mathantverket, hembakat och lokala bönder och det är lika spännande varje gång att se en ny personlig meny växa fram. Under vägen tar vår sommelier Mario vid och plockar fram passande vinpaket, ölprovningar och hemgjorda lemonader så vi sätter pricken över i:et för din stora dag.

Timmarna innan era gäster är på ingång står vår restaurangchef Suzette och kontrollerar att var sak har sin plats, att servetterna är vikta, bubblet kylt, talen i ordning och att bordsplaceringen stämmer. Therese i receptionen har lagt mormor brevid mamma och nattsuddaren brevid nattsuddarinan och den första gästen gästen är välkommen att checka in.