Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Vidbynäs – Hotell

Adress: Vidbynäs Gård & Konferens Nykvarn

Telefonnummer: 08-554 90 700

E-postadress: info@vidbynasgard.se

Hemsida: www.vidbynasgard.se

Vidbynäs – Hotell

Vidbynäs – Hotell
Detta hotell hittar du i en herrgård från 1700-talet. Här finns en privat strand, en egen restaurang och individuellt inredda rum med gratis Wi-Fi. Vidbynäs golfklubb ligger 100 meter bort och erbjuder två 18-hålsbanor.

Alla rum på Vidbynäs har sitthörna och platt-TV. Trägolv och ett helkaklat badrum med dusch är standard. Vissa rum har en egen bastu och en balkong. För avkoppling finns en bastu. Du kan även träna i gymmet på Vidbynäs Gård & Konferens. Det finns spår för längdskidåkning bredvid hotellet under vintern. Svenska maträtter med närodlade, ekologiska råvaror serveras i restaurangerna. Du kan även njuta av en drink i baren. 

 

Vidbynäs & Konferens – Konferensboende
När dagens alla intryck ska smältas, kan du dra dig tillbaka till ditt eget, trivsamma krypin. Varje rum har sina egna moderna faciliteter, inklusive trådlöst internet. Möblemang och teknisk utrustning håller hög nivå. Här finns plattTV i sovrummen samt en 42″ eller 50″ TV i varje vardagsrum.

Husen har – utöver sina fyra enkelrum, 64 generösa dubbelrum och åtta sviter -vardagsrum med soffgrupp och en matsalsmöbel som kan tjäna som mötesbord för den mindre gruppen. Det fullt utrustade köket kan användas som grupprum.

Våra fantastiska sviter på 110 kvadratmeter har fyra bäddar, fördelade på två sovrum och ett generöst badrum på bottenplan samt vardagsrummet med köksdel, ytterligare ett badrum med bastu samt utgång till den härliga verandan på övre plan. Här finns 50″ TV med ljudanläggning samt DVD- och CD-spelare. Använd sviten som ett exklusivt boende eller som en funktionell lokal för den lilla konferensgruppen.