Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Vidbynäs – Konferens

Adress: Vidbynäs Gård & Konferens 155 91 Nykvarn

Telefonnummer: 08-554 90 700

E-postadress: info@vidbynasgard.se

Hemsida: www.vidbynasgard.se

Vidbynäs – Konferens

Vår ambition är att erbjuda ojämförligt goda förutsättningar för er Konferens i Stockholm. Idag har få anläggningar den toppmoderna standard som ni finner på Vidbynäs Konferens, och vi finns i Nykvarn, nära Södertälje, bara 35 min från Stockholm.

Gäller det en kickoff, en mässa, en medarbetarkonferens eller ett strategimöte? Oavsett vilket, är det viktigt för oss att ni får bästa utfall av er satsning i tid och resurser.

Vi skräddarsyr gärna aktiviteter för er grupp och glöm inte njuta av naturen, vår relaxavdelning, den närliggande golfbanan, det trivsamma boendet och vårt miljömedvetna köks högklassiga skapelser.

Om man nu inte är på jakt efter den traditionella möteslokalen så kan man ha mötet i en skön soffgrupp, eller i ett vardagsrum i en av våra generösa sviter, i en skön varm vedeldad tunna eller i badrock i en korgfåtölj med fin utsikt. Ni har behovet vi erbjuder möjligheten….

Våra konferenslokaler välkomnar grupper om upp till 150 personer. Stora utställningsobjekt (som till exempel bilar) i lokalerna, möter inget hinder. Utmana oss gärna med dina önskemål.

Vi ser fram emot att få leverera Er nästa konferens!