Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Besök Njuteriet Mångfaldens Hus i Turinge Sörmland

Besök Njuteriet Mångfaldens Hus i Turinge Sörmland

Vi besökte Sissie på Mångfaldens Hus häromdagen för fotografering av nytillskottet Njuteriet. Här är det lika välkomnande som vanligt och första etappen av Njuteriet har tagit Mångfaldens Hus till nya höjder. I Tegelhuset finner du allt för hemmet – Njuteriet frestar med allt för inredning av din trädgård. Under november, december förvandlas Njuteriet till julmarknad. Vi publicerar en bild av exteriören av det gamla gjuteriet – resten är du välkommen att upptäcka själv vid dit kommande besök på Njuteriet.

En presentation av Mångfaldens Hus i Turinge, Nykvarn.
Mångfaldens Hus – Handelsträdgården Njuteriet
Mångfaldens Hus har nu också öppnat en handelsträdgård, Njuteriet, beläget i och kring det varsamt renoverade gjuteriet.

Mångfaldens Hus – Tegelhuset
Tegelhuset är som alltid fyllt med inredning, möbler, textilier, konst och presenter. För er med intresse för historien kan berättas att från 1844 bedrevs slöjd- och hantverksskola i lokalerna, ursprungligen endast för manliga elever, men från 1846 även för flickor.

Mångfaldens Hus Deli Shop
Välkommen till Deli Shop Mångfaldens Hus i Turinge. Vår deli avdelning är under ständig utveckling, där vi försöker hitta godbitar från världens alla hörn. Från fransk lemonad, kaffe från Eritrea till pasta från Italien och Äppelmust från Södertälje. Förutom ätbara varor har vi även fina förvaringsburkar, glasflaskor och en antikhörna.

Mångfaldens Hus – Restaurang och Café
Mångfaldens Matcafé. Här på redaktionen för Nykvarn.com betraktar vi matcaféet som restaurang med vällagad mat som prisas i både media och av gäster. I denna separata byggnad finns förutom restaurang en välfylld Delishop samt kökstillbehör och inredningsdetaljer.

För öppettider och information, besök Mångfaldens Hus hemsida..

 

Publicerad: 14 augusti, 2017 13:33

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.