Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Bommersvik Hotell Semesterboende B&B Övernattning i Sörmland nära Nykvarn, Södertälje, Järna, Mariefred, Stockholm.

Bommersvik Hotell Semesterboende B&B Övernattning i Sörmland nära Nykvarn, Södertälje, Järna, Mariefred, Stockholm.

 

Välkommen till Bommersvik Hotell
Våra hotellrum erbjuder naturen precis utanför ditt fönster bara 40 minuter utanför Stockholm city. 20 minuter från Södertälje och 40 minuter från Nyköping vaknar du upp i en lugn, naturskön miljö med sjön några steg bort. Vi har 179 sängplatser fördelade på familjerum, dubbelrum och enkelrum i olika standardklasser. Några av våra rum erbjuder balkong och sjöutsikt och vi har även stugor, privata hus och ställplatser med el för husbilar. Vill du ta med dig din katt eller hund på semestern så har vi vissa rum för det också.

Hos oss njuter du av god sömn, fantastisk mat, badstrand, bastu, gym och massor av aktiviteter att hitta för hela familjen. För övernattning under sommaren finns också paketpris för barnfamiljer med boende och besök på Lådbilslandet i Nykvarn.

Hemester i Sörmland på Bommersvik.
På Bommersvik erbjuder vi bekvämt boende, B&B i våra hotellrum, stuga eller villa med självhushåll.
Här finns mycket att hitta på för en hemester med barn, nära och kära! Utmana varandra i tennis, boule, pingis, brännboll, kubb, fotboll, biljard eller beachvolley under varma dagar. Njut av egen badstrand, bastu med badbrygga, roddbåtar och badklippor med svalkande dopp. Naturstig, bär- och svampskog och Sörmlandsleden i närheten för dig som älskar skog och vandring. Barnen älskar de stora gräsytorna för spring, lek och kullerbyttor och vår nya aktivitetsstig, Bäverstigen. Inomhus finns sällskapsspel, lekrum för regniga dagar och för hurtiga finns flera motionsspår och ett gym med vy över Yngern.

Läs mer och boka här..

Sommar erbjudande – Bo flera nätter och betala mindre.
Under sommaren 2024 erbjuder vi bed & breakfast hos oss. Bo i bekväma hotellrum, vi har enkel-, dubbel- och familjerum och Bommersviks goda frukost ingår såklart! Ju fler nätter du bor. Ju bättre pris får du på din vistelse!

Läs mer och boka här..

Bommersvik ställplatser för husvagn och husbil. Säsong 15 maj – 15 oktober 2024.
Ställ upp husbilen eller husvagnen vid naturnära upplevelser med bad, fiske och massor med aktiviteter.

Våra 6 ställplatser med el är väldigt populära under säsongen och många gäster väljer att stanna kvar fler dagar. Du har tillgång till hela området och vår restaurang och bar.

Ställplatssäsong 2024
Säsong 15 maj -15 oktober*. Pris 350kr/natt *med reservation för stängda dagar. Kontrollera tillgängligheten via receptionen innan ankomst.

El, bastu, dusch ingår och som vanligt på Bommersvik har du tillgång till restaurang, bastu, sjö, strand, spel, gym, wi-fi, naturstigar och närhet till flera härliga utflyktsmål bara 40 minuter från Stockholm. Här kan du tömma latrinen, tvätta en maskin tvätt eller laga egen enklare middag och diska i de gemensamma sällskalpsytorna, eller skäm bort er och köp till en härlig hotellfrukost eller middag i restaurangen!  Här finns stora ytor och alla faciliteter du behöver. Unna dig hotellfrukost, bastu med dopp i sjön och träning på vårt gym.

För bokning och info: 08-552 410 00.

Läs mer och boka här..

Varmt välkomna!

 

Publicerad: 11 juni, 2022 16:05

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.