Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Catering i Nykvarn för bröllop, fest och mottagning

Catering i Nykvarn för bröllop, fest och mottagning

ICA Supermarket Nykvarn. Ska du ha fest, ordna mat till personalfesten eller konferensen? Låt då oss på färskvaruavdelningen hjälpa till! Vi har lång och gedigen erfarenhet av att göra allt ifrån smörgåstårtor, kallskuret till vår specialité – plankor! Välkommen med din beställning!

Plankor
Bröllop, konfirmation, fest och mottagning – det finns många tillfällen då plockmat och brickor är en lika god som smart lösning. Vi har smårätterna som är perfekta för mingel när gästerna anländer! Har du speciella önskemål? Våra kallskänkor och kockar ordnar det mesta.  Beställ 5 dagar före avhämtning.

Smörgåstårtor
Smörgåstårtan är en lyxig klassiker som har fått ett rejält uppsving på senare år och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt det är. Dessutom finns smörgåstårtor i så många varianter att någon alltid passar. Beställ 5 dagar före avhämtning.

Pajer
Västerbottenpaj, tacopaj eller kanske skaldjurspaj? Med mycket att välja på hittar varje gäst sina favoriter. Och du kan koncentrera dig på att ha trevligt tillsammans med gästerna istället för att stå i köket. Beställ 3 dagar före avhämtning.

Se hela vårt utbud på denna sida

 

Välkommen till ICA Nykvarn

Öppet vardagar mellan 07.00 – 21.00
Öppet helger mellan 08.00 21.00

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest.

Mat, menyer & middagstips! Lättlagad och snabb vardagsmat eller en romantisk trerätters middag? Hos ICA hittar du goda och enkla recept på förrätter, varmrätter och desserter för alla måltider och tillfällen.

Välkommen in!
Anders Gustafsson med personal

Publicerad: 31 januari, 2016 09:21

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.