Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Doug Seegers konsert i Nykvarn, Sörmland den 2 september 2017

Doug Seegers konsert i Nykvarn, Sörmland den 2 september 2017

Den svenska countrypubliken tog Doug Seegers och hans livshistoria till sina hjärtan och gav honom ett andra hem här i Norden och vi är väldigt stolta över att få Doug till vår första kväll där vi som älskar musiken med det rätta twanget – country och rockabilly, syskon i musik och livsstil – får allt vi kan önska.

 

Almost Out of Gas i samarbete med Rootsy Music, Rockabilly.nu, Lindström Produktion och Twang Café presenterar stolt:

 

DOUG SEEGERS (US)

Rockabillyladan, Lådbilslandet, Nykvarn
Lördag 2:a september
Dörrar: 19:00
Konsert fr: 21.00

Förköp på Biljettkiosken
250 kr plus serviceavgift 15.-

 

Almost Out of Gas hälsar Doug Seegers och hans eminenta band välkomna till Södermanland och premiären för våra lantliga musikkvällar i countryns och rockabillyns tecken. Här kommer serveras mat, dryck, musik och god stämning. Kvällen avslutas med den populära rockabillytrion The Jukebox från Stockholm.

Den svenska countrypubliken tog Doug Seegers och hans livshistoria till sina hjärtan och gav honom ett andra hem här i Norden och vi är väldigt stolta över att få Doug till vår första kväll där vi som älskar musiken med det rätta twanget – country och rockabilly, syskon i musik och livsstil – får allt vi kan önska. Doug släppte nyligen en ny fantastisk platta ”Doug Sings Hank Williams” den fjärde i ordningen genom skivbolaget Rootsy. Doug tolkar personligt, och med egna erfarenheter inte långt från Hanks egna, klassiker som ”Cold Cold Heart” och ”I’m So Lonesome I Could Cry” och vi hoppas få höra både nytt och äldre material under kvällen.

The Jukebox bjuder på toner från en hel radda populära artister från andra sidan Atlanten med avstamp i femtio och sextiotalens country och rockabillyscen.

Vi serverar öl och vin samt hemgjord chili – Texas style. Det här eventet är ett samarbete mellan Rootsy Music, Almost Out of Gas, Lindström Produktion Musik & Nöjen, Twang Café och Rockabilly.nu

Varmt välkomna!

 

Läs mer om Rockabilly.nu

Publicerad: 23 juni, 2017 22:48

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.