Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Festa till med fest på Vidbynäs Gård Nykvarn Sörmland

Festa till med fest på Vidbynäs Gård Nykvarn Sörmland

Festliga fester & festernas fest
Fira ”stora” födelsedagar, jubileum och familjens milstolpar. Bjud in till Höstfest, Vinterbaluns eller 40-års fest med kompisarna. Alla älskar fest. Vi älskar fest. Alla fester. Både stora och små. För visst finns det alltid finns anledning att fira med vänner, eller hur?

Går du i ”kalastankar” och vill bjuda in till fest någon gång mellan oktober och maj? Då har vi plockat ihop två fina festpaket till dig. Själva festen, alla detaljer, mat, dryck planerar vi tillsammans utifrån era önskemål och tankar om hur ni vill ha just er fest.

”Sköna festen”
Bjud in dina vänner till en skön kväll på Vidbynäs Gård. En avslappnad helkväll med en juste hemlagad buffé och utvald dryck. Självklart hjälper vi till att tipsa om DJ eller ett bra band och annat som lyfter festen och får dina gäster skaka rumpa och slå klackarna i taket natten lång.

”Lyxiga middagen”
Ett väldigt bra alternativ för dig som vill samla familj och vänner till en trevlig kväll tillsammans. Här är den goda maten i fokus, den personliga servicen viktig och att tid finns för goda samtal. Vi dukar upp en vacker matsal, lägger bubblet på kylning och serverar en välkomponerad trerättersmeny med utvalda drycker. Så välkommen att njuta av en skön kväll tillsammans med riktigt god mat och dryck i glada vänners lag.

Läs mer om våra festpaket och se priser under Celebrating..

 

Publicerad: 22 januari, 2018 21:54

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.