Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Isolering Telge Miljöisolering Nykvarn Sörmland

Isolering Telge Miljöisolering Nykvarn Sörmland

Cellulosaisolering för golv, tak, väggar. Vi erbjuder miljövänlig cellulosaisolering som är både modernt och effektivt vid isolering. Med cellulosaisolering sparar du både energi och pengar.

Med över 20 år på marknaden kan vi säga att cellulosaisoleringen är det bästa valet och därför erbjuder vi också endast cellulosaisolering till våra kunder då vår målsättning är att leverera det bästa både när det gäller produktens kvalitet och dess effektivitet där den ska verka i framtiden för att uppnå maximal energibesparing med minimal miljöpåverkan. Cellulosaisolering ger er investering dubbel avkastning!

Vi hjälper dig med isolering
Komplett lösning med tätskikt för både ut och insida, och vi utför bland annat cellulosaisolering för golv, tak, väggar med mera. Vi kan hjälpa till med utsugning i befintliga hus för att få bort spån och annan material från vindar. Du kan även köpa cellulosaskivor direkt från vårt lager om du själv vill isolera. Det spelar ingen roll om uppdraget är stort eller litet. Vi hjälper till med cellulosaisolering oavsett. Vi har lång erfarenhet av båda delarna, oavsett om det är ett mindre hus eller större kommersiell fastighet. Ta gärna en titt bland våra referenser för att se olika uppdrag vi hjälpt till med.

Vad är cellulosaisolering
Det är en naturlig isolering baserad på cellulosafiber från lokalt insamlat och sorterat tidningspapper, så som tidningarna Aftonbladet och Expressen. Grundmaterialet är alltså världens mest miljöanpassade förnyelsebara byggmaterial, nämligen trä. När tidningspappret är sorterat rivs och mals det i två steg och blandas med brandhämmande tillsatser.  När produkten är färdig så har den därför ett utmärkt isoleringsvärde och värmemostånd. Utmärkt för ljudisolering och skydd vid händelse av brand. Isoleringen är helt fri från gifter och andra skadliga ämnen. Allt detta gör att ISOCELL cellulosaisolering är en av få produkter på marknaden som har så låg miljöpåverkan, från tillverkning till slutgiltig produkt.

 
För ytterligare information
08-550 893 01

Hemsida: www.isolerarna.nu

E-post: isolering@jh2.xile.se

Publicerad: 18 april, 2016 19:59

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.