Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Julklappstips Julmarknad Julbord Nykvarn Turinge Taxinge i Sörmland

Julklappstips Julmarknad Julbord Nykvarn Turinge Taxinge i Sörmland

Nykvarn Turinge Taxinge – Med start den 11 november 2022 går vi in i julens tid då Taxinge Slott julmarknad med 100 hantverkare och företag med lokalproducerad mat på Sveriges största julmarknad öppnar upp sina portar.

Julmarknad i Sörmland på Taxinge Slott 2022
Med start fredagen den 11 november 2022 går vi in i julens tid här i Nykvarn då Taxinge Slott julmarknad med hantverkare och företag med lokalproducerad mat på Sveriges största julmarknad öppnar upp sina portar. Ta dig tid att gå runt och botanisera bland hantverkarnas fantastiska produkter och lös julklappsbestyren på en och samma dag. Oavsett vilken typ av slöjd och hantverk du är intresserad av får du ditt lystmäte här.

Här hittar du också hemystad ost, korvar, sylta, skinka, bröd, sill, lax och andra godsaker som hör julen till. Och provsmakning är oftast inte bara tillåten – den är ett måste. När du sedan börjar känna hur fikasuget kurrar till i magen så kan du inte vara på en bättre plats än Taxinge.

Öppetider 11 november till 13 november 2022

fredag 11 november 10.00 – 18.00
lördag 12 november 10.00 – 18.00
söndag 13 november 10.00 – 17.00

Öppettider 17 november till 20 november 2022

torsdag 17 november 11.00 – 18.00
fredag 18 november 10.00 – 18.00
lördag 19 november 10.00 – 18.00
söndag 20 november 10.00 – 17.00

Entré: 100:-/pers, barn under 12 år fri entré i målsmans sällskap. Parkering ingår. Varmt välkomna!

Julmarknad och Jultallrik hos Mångfaldens Hus i Turinge, Sörmland.

Mångfaldens Hus julmarknad pågår i Njuteriet mellan 11 november – 23 december 2022. Njuteriet är till bredden fyllt av julrelaterade inredningsdetaljer och pynt.

Matcaféet serverar sin jultallrik med julens klassiker från den 26 november till och med den 21 december 2022. Vid bordsbokning ring 08-552 40 502.

Hjärtligt välkomna!

 

Julbord 2022 – Taxinge Slott.  25 nov-20 december
Välkomna på stämningsfullt julbord på Taxinge Slott. Ni anländer till rykande varm glögg i slottets salonger, avnjuter ett vällagat, traditionellt julbord i biblioteket och avslutar med kaffe och vårt berömda kakbord en trappa upp i stora matsalen. Boka ditt julbord: Ring 0159-70114 för bordsbokning.


Julbord Bommersvik 2022 – Julbord i Sörmland nära Stockholm
Välkomna till årets julbord på Bommersvik. Vi bjuder in till stämningsfull atmosfär och god mat med 40 kalla och varma rätter plus ostar, desserter och julgodis. Bara 40 minuter från Stockholm finner du lugnet från naturen, om möjligt ännu vackrare i sin vinterskrud.

Vi erbjuder julbord 4 dagar i veckan, i övrigt på förfrågan. Välj mellan julbord på torsdagar, AW-fredag med livemusik, livemusik på lördagar och julpyssel för hela familjen på söndagar.

Jultallrik 2022 – Mångfaldens Hus
Matcaféet serverar sin populära jultallrik mellan 26 november – 21 december 2022

Stannar du mer än en dag – Övernatta på Bommersvik

Hotell & weekend nära naturen
Barnvänligt hotell med sjöutsikt

En weekend bara 40 minuter från Stockholm där axlarna sjunker och andningen blir djupare redan på parkeringen. Hos oss väljer du det boende och de aktiviteter som passar dig bäst. Kom själv, med vännerna, familjen eller kollegorna.

Oavsett vet du att naturen, servicen och den goda maten står och väntar på dig.

Boendepaket i samband med julbord 2022
Boendepaket, julbord och del i dubbelrum 2 390kr för 2 personer
Boendepaket, julbord och enkelrum 1 545kr för 1 person

 

Upplevelser och julklappar i Nykvarn, Taxinge och Turinge
Gör en utflykt till Nykvarn, Turinge och Taxinge. Känn doften av kaffe redan vid kommungränsen.  Här kan du känna julefrid och finna en julklapp till dina nära och kära i lugn och ro. Tomten tycks inte känna av någon nämnvärd stress inför julaftons kväll.

Taxinge Slottscafé           
Just nu i vintertid har vi öppet fredag, lördag och söndag 11.00-16.00. Välj mellan ett 60-tal bakverk, allt från smörgåsar till delikata tårtor. Kakbordet ändras efter säsong och över tid. Slottsboden och övriga affärer har i de flesta fall samma öppettider som slottet.

Mångfaldens Hus i Turinge
Ett hus som du inte får missa. Fyllt i två plan med design, mode och inredning. Ett andra hus rymmer Deli Shop och matcafé och nyaste tillskottet Njuteriet är under julmarknaden till bredden fyllt med julinspirerade inredningsdetaljer. Julmarknad hos Mångfaldens Hus mellan 16 November – 22 December 2017

Mångfaldens Hus – Tegelhuset
Tegelhuset är som alltid fyllt med inredning, möbler, textilier, konst och presenter. För er med intresse för historien kan berättas att från 1844 bedrevs slöjd- och hantverksskola i lokalerna, ursprungligen endast för manliga elever, men från 1846 även för flickor.

Mångfaldens Hus – Deli Shop
Välkommen till Deli Shop Mångfaldens Hus i Turinge. Vår deli avdelning är under ständig utveckling, där vi försöker hitta godbitar från världens alla hörn. Från fransk lemonad, kaffe från Eritrea till pasta från Italien och Äppelmust från Södertälje. Förutom ätbara varor har vi även fina förvaringsburkar, glasflaskor och en antikhörna.

Mångfaldens Hus – Matcafé
Mångfaldens Matcafé serverar sin populära jultallrik mellan 26 november – 21 december 2022. Här på redaktionen för Nykvarn.com betraktar vi matcaféet som restaurang med vällagad mat som prisas i både media och av gäster. I denna separata byggnad finns förutom restaurang också en välfylld Delishop samt kökstillbehör och inredningsdetaljer.

Mångfaldens Hus – Handelsträdgården Njuteriet
Mångfaldens Hus har nu också öppnat en handelsträdgård, Njuteriet, beläget i och kring det varsamt renoverade gjuteriet. I Njuteriet är det Jul i vårt hus med julmarknad mellan den 11 november – 23 december 2022.

Closet & House

Välkommen till Closet & House i Nykvarns centrum. En personlig butik med heminredning, presentartiklar, kläder, accessoarer, textilier och hudvård från noga utvalda leverantörer. Vi finns i samma lokaler som Nykvarnsmäklarna, den lokala fastighetsmäklaren på orten.

Välkommen till Möbelkvalitén i Taxinge
Kom och låt dig inspireras av butikens stora utbud av möbler och inredning. Vi mixar starka varumärken som t ex Englesson, Brunstad, G.A.D  med nya innovativa tillverkare. Som egen aktör styr vi själva över vilka vi vill samarbeta med och vi är ständigt på jakt efter nyheter för att kunna erbjuda lite mer än det alla andra har. Välkommen till ett möbelhus för dig som vill ha någon att prata inredning med!

Välkommen till Hedlandet
På Hedlandet finns prisvärda kvalitetskläder för hela familjen, inredning, gardintyger, hemtextilier, glas & porslin, skor, väskor, leksaker, presentartiklar och hygien- & städartiklar. På Hedlandet hittar du just nu massor av julklappa.  Gör en utflykt till Hedlandet och låt dig inspireras! Vi plockar fram nyheter varje dag.

 

Nykvarns Centrum innehåller en mängd butiker där kvalité står som ledstjärna. Vi här på redaktionen vill slå ett slag för handeln i Nykvarns Centrum. Ta dig tid titta in hos våra företagare helt spontant!

Alla Nykvarn centrums butiker och service – Läs här

ICA Supermarket Nykvarn
Öppet alla dagar mellan 08-21. Viss avvikelse Jul och Nyårshelgen. Vardag eller fest? Vi har det du behöver.

Apoteket Nyponet
En nyrenoverad, fräscht och ljus lokal med kunnig, serviceinriktad personal. Allt för kropp och själ.

Closet & House
En personlig butik med heminredning, presentartiklar, kläder, accessoarer från utvalda leverantörer.

Nykvarnsmäklarna AB
Köp och sälj via din lokala fastighetsmäklare. Det finns fördelar med att välja en fastighetsmäklare från Nykvarn. De som söker bostad ringer ”mäklaren på orten” då de vill köpa. Vi kan visa objekt snabbt och smidigt när köparen vill – ofta med någon timmes varsel.

Hjärtligt välkomna önskar vi er alla till Nykvarn,
Turinge, Taxinge och Nykvarns Centrum!

 

Publicerad: 5 november, 2017 14:05

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.