Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Mälaren Runt lördagen den 18 augusti 2018 Mångfaldens Hus Turinge Nykvarn

Mälaren Runt lördagen den 18 augusti 2018 Mångfaldens Hus Turinge Nykvarn

Som vanligt körs Mälaren Runt även i år den tredje lördagen i augusti. I år blir det därför den 18 augusti som starten går klockan 11.00 vid Pampashusets parkeringsplats i Solna.

Läs mer om Mälaren Runt här…

Klockan 12.00-13.00 passerar och stannar mängder av motorcyklister i Turinge vid Mångfaldens Hus. Vi hälsar alla våra vänner på vägen välkomna in för ett stopp med god mat eller en fika och smörgås.

Vill du som åskådare äta lunch hos Mångfaldens Hus kom gärna i god tid. Restaurangdelen har öppet mellan 11.00 – 16.00. Laktos och glutenfri mat finns på matsedeln. Sugen på en fika, då finns ett flertal goda mackor att välja mellan.

 

En presentation av Mångfaldens Hus i Turinge, Nykvarn.

Mångfaldens Hus – Njuteriet
Njuteriet, beläget i och kring det varsamt renoverade gjuteriet. Här finner du mängder av inredningsdetaljer till din trädgård eller för en Quick Fix av balkongen.

Mångfaldens Hus – Tegelhuset
Tegelhuset är som alltid fyllt med inredning, möbler, textilier, konst och presenter. På plan två finner du Maria och Du med dam och herrmode. För er med intresse för historien kan berättas att från 1844 bedrevs slöjd- och hantverksskola i lokalerna, ursprungligen endast för manliga elever, men från 1846 även för flickor.

Mångfaldens Hus Deli Shop
Välkommen till Deli Shop Mångfaldens Hus i Turinge. Vår deli avdelning är under ständig utveckling, där vi försöker hitta godbitar från världens alla hörn. Från fransk lemonad, kaffe från Eritrea till pasta från Italien och Äppelmust från Södertälje. Förutom ätbara varor har vi även fina förvaringsburkar, glasflaskor och en antikhörna.

Mångfaldens Hus – Restaurang och Café
Mångfaldens Matcafé. Här på redaktionen för Nykvarn.com betraktar vi matcaféet som restaurang med vällagad mat som prisas i både media och av gäster. I denna separata byggnad finns förutom matcaféet en välfylld Delishop samt kökstillbehör och inredningsdetaljer.

Läs mer om Mångfaldens Hus här…

 

Publicerad: 12 augusti, 2018 13:09

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.