Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Upplevelser och julklappar i Nykvarn, Taxinge och Turinge

Upplevelser och julklappar i Nykvarn, Taxinge och Turinge

Gör en utflykt till Nykvarn, Turinge och Taxinge. Känn doften av kaffe redan vid kommungränsen.  Här kan du känna julefrid och finna en julklapp till dina nära och kära i lugn och ro. Just nu ligger snön vit på taken och tomten tycks inte känna av någon nämnvärd stress inför julaftons kväll.

 

Taxinge Slottscafé           
Just nu i vintertid har vi öppet fredag, lördag och söndag 11.00-16.00. Välj mellan ett 60-tal bakverk, allt från smörgåsar till delikata tårtor. Kakbordet ändras efter säsong och över tid. Slottsboden och övriga affärer har i de flesta fall samma öppettider som slottet.

Mångfaldens Hus i Turinge
Ett hus som du inte får missa. Fyllt i två plan med design och inredning för ditt hem.  Här finns allt mellan himmel och jord. Det andra huset rymmer Deli Shop och restaurangdelen och nyaste tillskottet Gjuteriet är till bredden fyllt med julinspirerade inredningsdetaljer.

Many Things Mode & Inredning  
En familjär butik på landet med ett kvalitétsortiment inom dam- och herrmode, barnkläder, inredning, trädgård och presentartiklar. Butiken är enkel att nå. Från E20 motorvägsavfart Nykvarn, följ väg 509 mot Järna. Avstånd 5,2 km.

Nykvarnsmäklarna – Mäkleri & Interiör
Finns i Nykvarns Centrum. Titta gärna förbi, ta en kopp kaffe, prata inredning eller bostad. I inredningsbutiken finner du alltid något nytt för ditt hem eller som en present till en vän. Vi förnyar ständigt vårt sortiment inom heminredning, presentartiklar, kläder, accessoarer, textilier och hudvård, alltid från noga utvalda leverantörer.

Välkommen till Möbelkvalitén i Taxinge
Kom och låt dig inspireras av butikens stora utbud av möbler och inredning. Vi mixar starka varumärken som t ex Englesson, Brunstad, G.A.D med nya innovativa tillverkare. Som egen aktör styr vi själva över vilka vi vill samarbeta med och vi är ständigt på jakt efter nyheter för att kunna erbjuda lite mer än det alla andra har. Välkommen till ett möbelhus för dig som vill ha någon att prata inredning med!

Välkommen till Hedlandet
På Hedlandet finns prisvärda kvalitetskläder för hela familjen, inredning, gardintyger, hemtextilier, glas & porslin, skor, väskor, leksaker, presentartiklar och hygien- & städartiklar. På Hedlandet hittar du just nu massor av julklappar för under 100 kr. Gör en utflykt till Hedlandet och låt dig inspireras! Vi plockar fram nyheter varje dag.

Stannar du mer än en dag – Övernattning hemma hos Vidbynäs
”Vi är en plats dit du kommer för att umgås tillsammans med dina nära, kära och kollegor. Och med oss. Vår ambition är att du ska sällskapa, njuta, ha roligt och släppa allt som innehåller ordet ”måste”. En halvtimme från Stockholm är du som i en annan del av världen. Mitt i Sörmlands böljande landskap vid sjön Turingen, ligger vackra Vidbynäs. Din egen oas, strax söder om Söder.”

 

Nykvarns Centrum innehåller en mängd butiker där kvalité står som ledstjärna. Vi här på redaktionen vill slå ett slag för handeln i Nykvarns Centrum. Ta dig tid titta in hos våra företagare helt spontant!

Apoteket Nyponet
En nyrenoverad, fräscht och ljus lokal med kunnig, serviceinriktad personal. Allt för kropp och själ.

Aniellas Hudvård
Ge bort ett presentkort på ”Den perfekta Julklappen”

ICA Nykvarn
Öppet alla dagar mellan 08-21. Viss avvikelse Jul och Nyårshelgen. Vardag eller fest? Vi har det du behöver. Extra öppettid den 21, 22 och 23 december 2016 08.00-22.00.

Interiör & Mäkleri
En personlig butik med heminredning, presentartiklar, kläder, accessoarer från utvalda leverantörer.

Jober Sport & Fritid
Lokal sport butik med fokus på skor och kläder för hela familjen.

Nykvarns Frukt och Grönt
En butik mitt i Nykvarns centrum. Här säljs främst frukt och grönt men även andra produkter och råvaror. Just nu vackra julgranar till salu.

Pion Blomsterateljé
För dig med högt ställda krav på kvalité och yrkeskunnande. Här kan du också prenumerera på blommor.

 

Hjärtligt välkomna önskar vi er alla
till Nykvarn, Turinge, Taxinge och Nykvarns Centrum!

 

Publicerad: 10 december, 2016 13:37

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.