Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Utflykt med julklappstips i Nykvarn

Utflykt med julklappstips i Nykvarn

 

Varför inte göra en helgutflykt och besöka alla våra medlemsföretag som erbjuder dig ett brett utbud av julklappar för hela familjen. Kombinera din stressbefriade utflykt med god mat och ett besök på Taxinge slottscafé.

 

Many Things Mode & Inredning
Välkommen till Many Things. En familjär butik på landet med ett kvalitétsortiment inom dam- och herrmode, barnkläder, inredning, trädgård, hund och presentartiklar.

Butiken är enkel att nå. Från E20 motorvägsavfart Nykvarn, följ väg 509 mot Järna. Avstånd 5,2 km.

Följ oss på vår Facebook sida och Instagram. Här uppdaterar vi dagligen med nyheter från Many Things.

Hjärtligt välkomna!

 

Välkommen till Nykvarnsmäklarna – Mäkleri & Interiör
Titta gärna förbi, ta en kopp kaffe, prata inredning eller bostad.

I vår inredningsbutik finner du alltid något nytt för ditt hem eller som en present till en vän. Vi förnyar ständigt vårt sortiment inom heminredning, presentartiklar, kläder, accessoarer, textilier och hudvård, alltid från noga utvalda leverantörer.

Följ oss på vår Instagram sida där du finner de senaste uppdateringarna av vårt sortiment.

Varmt välkomna till oss i Nykvarns centrum

 

Mångfaldens Hus i Turinge
Välkommen till Mångfaldens Hus. Ett hus fyllt i två plan med design och inredning för ditt hem.  Här finns allt mellan himmel och jord. Vi säljer t ex inredning, konfektyr, konst, möbler – både nytt och gammalt. I vårt annex finner du vår restaurang och delibutik.

Vi finns i Turinge. Besök oss, vi har ett enormt utbud!
Bästa sättet att komma i kontakt med oss är att ringa.

Välkomna!

 

Taxinge Slottsbod
I en av de vackra flyglarna vid Slottet ligger Taxinge Slottsbod. I den mysiga atmosfären som råder här finner man allt från kaffekoppen man bara vill ha till sitt morgonkaffe, smycket eller sjalen som ögonen fastnar för, tvålen med doften man vill ha resten av dagen, chokladen som man äter upp i bilen på vägen hem till leksaken man vet kommer få någon att jubla…

Slottsbodens öppettider är som Slottets

 

Välkommen till Möbelkvalitén i Taxinge
Kom och låt dig inspireras av butikens stora utbud av möbler och inredning. Vi mixar starka varumärken som t ex Englesson, Brunstad, G.A.D och Lectus med nya innovativa tillverkare. Som egen aktör styr vi själva över vilka vi vill samarbeta med och vi är ständigt på jakt efter nyheter för att kunna erbjuda lite mer än det alla andra har.

Unikt för Möbelkvalitén är förstås ”Den egna kollektionen” – ett riktigt svenskt hantverk av högsta kvalitet som tillverkas i det egna huset. Mer närproducerat än så kan det inte bli. Dessutom kan du specialbeställa en helt egen design på tex ett bord, eller ett platsbyggt kök. Det här sättet att jobba ger oss alla en stor kunskap om möbler. Ett bra redskap för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt.

Möbelkvalitén är ett familjeföretag med hög personlig service och omtanke.
Välkommen till ett möbelhus för dig som vill ha någon att prata inredning med!

 

Lågprisvaruhuset Hedlandet
På Hedlandet finns prisvärda kvalitetskläder för hela familjen, gardintyger, hemtextilier, glas & porslin, skor, väskor, leksaker, presentartiklar och hygien & städartiklar till priser som ligger 30-70% under normal handel.

Hemtextil från klassiker till trender
Vi säljer nästa allt inom textil, såsom färdigsydda gardiner, metervaror, mattor, kuddar, handdukar och mycket mycket mer. Välkommen in och låt dig inspireras

Bra barnkläder till bra priser
Hos oss hittar du ett stort utbud av barnkläder från baby till tonår. Vi importerar själva, samt köper in poster och partier av kända varumärken.

Mer mode för pengarna
Hos oss kan du fynda blusen utan att det kostar skjortan och även följa säsongens trender utan att bli ruinerad. Vi tar in nyheter varje dag.

Hjärtligt välkomna på ett besök hos oss här på Hedlandet

Publicerad: 3 december, 2014 08:04

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.