Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Utflykt Nykvarn Sörmland. Barn Familj Shopping Fika

Utflykt Nykvarn Sörmland. Barn Familj Shopping Fika

Lådbilslandet Nykvarn
I Lådbilslandet har bilarna riktiga motorer och kör på asfalterade vägar med broar, rondeller och vägkorsningar. Ta Lådbilslandets eget körkort! Du väljer själv om du vill köra vanlig bil, buss, polisbil, lastbil, eller värsta långtradare med släp. Lådbilslandet är som bäst för barn i åldern 3 till 9 år.

Läs mer om Lådbilslandet Nykvarn här..

Semesterboende, hemester, hotell, B&B, Ställplatser och familjepaket 2023 hos Bommersvik.

Välkommen till Bommersvik Hotell
Våra hotellrum erbjuder naturen precis utanför ditt fönster bara 40 minuter utanför Stockholm city. 20 minuter från Södertälje och 40 minuter från Nyköping vaknar du upp i en lugn, naturskön miljö med sjön några steg bort. Vi har 179 sängplatser fördelade på familjerum, dubbelrum och enkelrum i olika standardklasser. Några av våra rum erbjuder balkong och sjöutsikt och vi har även stugor, privata hus och ställplatser med el för husbilar. Vill du ta med dig din katt eller hund på semestern så har vi vissa rum för det också. Hos oss njuter du av god sömn, fantastisk mat, badstrand, bastu, gym och massor av aktiviteter att hitta för hela familjen.

Sommar 2023 – Familjepaket Bommersvik – Lådbilslandet Nykvarn
För övernattning under sommaren finns också paketpris för barnfamiljer med boende och besök på Lådbilslandet i Nykvarn.

Läs mer och boka här..

Hemester i Sörmland Sommaren 2023 på Bommersvik 30 juni -13 augusti.
På Bommersvik erbjuder vi bekvämt boende, B&B i våra hotellrum, stuga eller villa med självhushåll.
Här finns mycket att hitta på för en hemester med barn, nära och kära! Utmana varandra i tennis, boule, pingis, brännboll, kubb, fotboll, biljard eller beachvolley under varma dagar. Njut av egen badstrand, bastu med badbrygga, roddbåtar och badklippor med svalkande dopp. Naturstig, bär- och svampskog och Sörmlandsleden i närheten för dig som älskar skog och vandring. Barnen älskar de stora gräsytorna för spring, lek och kullerbyttor och vår nya aktivitetsstig, Bäverstigen. Inomhus finns sällskapsspel, lekrum för regniga dagar och för hurtiga finns flera motionsspår och ett gym med vy över Yngern.

Läs mer och boka här..

Sommar erbjudande – Bo flera nätter och betala mindre.
Under sommaren 2023 erbjuder vi bed & breakfast hos oss. Bo i bekväma hotellrum, vi har enkel-, dubbel- och familjerum och Bommersviks goda frukost ingår såklart! Ju fler nätter du bor. Ju bättre pris får du på din vistelse!

Läs mer och boka här..

Bommersvik ställplatser för husvagn och husbil. Säsong 15 maj – 15 oktober 2023.
Ställ upp husbilen eller husvagnen vid naturnära upplevelser med bad, fiske och massor med aktiviteter. Våra 6 ställplatser med el är väldigt populära under säsongen och många gäster väljer att stanna kvar fler dagar. Du har tillgång till hela området och vår restaurang och bar.

Läs mer och boka här..

Varmt välkomna!

Taxinge Slottscafé Nykvarn, Sörmland
Välkommen till Taxinge Slottscafé. Vida känt som Kakslottet och från TV-programmet Hela Sverige bakar. Här finner du norra Europas största kakbord med hembakat från det egna konditoriet. Allt från den populära räksmörgåsen till delikata tårtor. Kakbordet ändras över säsong och tid, men innehåller aldrig under 65 sorter.

För gäster som anländer med egen båt finns gästbrygga vid slottsparken. Kommer du till Taxinge Näsby med ångfartyget Mariefred, direkt från Stockholm, eller via Lilla rundturen från Mariefred, angör fartyget vid ångbåtsbryggan några minuters promenad från slottet. Östra Södermanlands Järnväg trafikerar också sträckan Mariefred – Taxinge Näsby med sin populära smalspåriga järnväg och historiskt intressanta tåg. Med bil är det bara att följa skyltningen från motorvägen E20, trafikplats Nykvarn.

Hjärtligt välkomna!

Läs mer om Taxinge Slott här..

 

Mångfaldens Hus Turinge Nykvarn

Mångfaldens Hus – Handelsträdgården Njuteriet
Mångfaldens Hus har nu också öppnat en handelsträdgård, Njuteriet, beläget i och kring det varsamt renoverade gjuteriet. En kontinuerlig utveckling är att vänta. Under vintertid omvandlas Njuteriet till julmarknad under flera veckor.

Mångfaldens Hus – Tegelhuset
Tegelhusets två plan är som alltid fyllt med inredning, möbler, textilier, konst och presenter. För er med intresse för historien kan berättas att från 1844 bedrevs slöjd- och hantverksskola i lokalerna, ursprungligen endast för manliga elever, men från 1846 även för flickor.

Mångfaldens Hus Deli Shop
Välkommen till Deli Shop Mångfaldens Hus i Turinge. Vår deli avdelning är under ständig utveckling, där vi försöker hitta godbitar från världens alla hörn. Från fransk lemonad, kaffe från Eritrea till pasta från Italien och Äppelmust från Södertälje. Förutom ätbara varor har vi även fina förvaringsburkar, glasflaskor och en antikhörna.

Mångfaldens Hus – Restaurang och Café
Mångfaldens Matcafé. Här på redaktionen för Nykvarn.com betraktar vi matcaféet som restaurang med vällagad mat som prisas i både media och av gäster. I denna separata byggnad finns förutom restaurang en välfylld Delishop samt kökstillbehör och inredningsdetaljer.

Läs mer om Mångfaldens Hus här..

 

Med husbil genom Nykvarn – Passa på att fylla kylskåpet.
ICA Nykvarn har allt för vardag och fest.  Bekväm parkering och i centrum finns också apotek, post, systembolag och ett flertal andra småbutiker.

Välkommen till ICA Supermarket Nykvarn i Nykvarns centrum

Öppet vardagar 07.00 – 21.00.
Öppet helger 08.00 – 21.00

Vardag eller fest? Vi har det du behöver.
I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Mat, menyer & middagstips!
Lättlagad och snabb vardagsmat eller en romantisk trerätters middag? Hos ICA hittar du goda och enkla recept på förrätter, varmrätter och desserter för alla måltider och tillfällen.

ICAs matkasse
Sugen på en enklare vardag? Prenumerera på ICAs matkasse så får du färdiga kassar med recept för hela veckan.

Välkommen in!
Anders Gustafsson med personal

Läs mer om ICA Nykvarn här..

 

 

 

Publicerad: 21 juli, 2017 11:54

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.