Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Utflykt Nykvarn Sörmland. Barn Familj Shopping Fika

Utflykt Nykvarn Sörmland. Barn Familj Shopping Fika

Lådbilslandet Nykvarn
I Lådbilslandet har bilarna riktiga motorer och kör på asfalterade vägar med broar, rondeller och vägkorsningar. Ta Lådbilslandets eget körkort! Du väljer själv om du vill köra vanlig bil, buss, polisbil, lastbil, eller värsta långtradare med släp. Lådbilslandet är som bäst för barn i åldern 3 till 9 år.

Läs mer om Lådbilslandet Nykvarn här..

 

Semesterboende hotell och familjepaket
Familjepaket 2021 – Boende med frukost och entré till Lådbilslandet i Nykvarn.

Bommersvik
Läs mer om Familjepaket här

Ställplats för husbil och husvagn på Bommersvik
Läs mer om Ställplats, B&B, Hotell här

Taxinge Slottscafé Nykvarn, Sörmland
Välkommen till Taxinge Slottscafé. Vida känt som Kakslottet och från TV-programmet Hela Sverige bakar. Här finner du norra Europas största kakbord med hembakat från det egna konditoriet. Allt från den populära räksmörgåsen till delikata tårtor. Kakbordet ändras över säsong och tid, men innehåller aldrig under 65 sorter.

För gäster som anländer med egen båt finns gästbrygga vid slottsparken. Kommer du till Taxinge Näsby med ångfartyget Mariefred, direkt från Stockholm, eller via Lilla rundturen från Mariefred, angör fartyget vid ångbåtsbryggan några minuters promenad från slottet. Östra Södermanlands Järnväg trafikerar också sträckan Mariefred – Taxinge Näsby med sin populära smalspåriga järnväg och historiskt intressanta tåg. Med bil är det bara att följa skyltningen från motorvägen E20, trafikplats Nykvarn.

Hjärtligt välkomna!

Läs mer om Taxinge Slott här..

 

Mångfaldens Hus Turinge Nykvarn

Mångfaldens Hus – Handelsträdgården Njuteriet
Mångfaldens Hus har nu också öppnat en handelsträdgård, Njuteriet, beläget i och kring det varsamt renoverade gjuteriet. En kontinuerlig utveckling är att vänta.

Mångfaldens Hus – Tegelhuset
Tegelhuset är som alltid fyllt med inredning, möbler, textilier, konst och presenter. För er med intresse för historien kan berättas att från 1844 bedrevs slöjd- och hantverksskola i lokalerna, ursprungligen endast för manliga elever, men från 1846 även för flickor.

Mångfaldens Hus Deli Shop
Välkommen till Deli Shop Mångfaldens Hus i Turinge. Vår deli avdelning är under ständig utveckling, där vi försöker hitta godbitar från världens alla hörn. Från fransk lemonad, kaffe från Eritrea till pasta från Italien och Äppelmust från Södertälje. Förutom ätbara varor har vi även fina förvaringsburkar, glasflaskor och en antikhörna.

Mångfaldens Hus – Restaurang och Café
Mångfaldens Matcafé. Här på redaktionen för Nykvarn.com betraktar vi matcaféet som restaurang med vällagad mat som prisas i både media och av gäster. I denna separata byggnad finns förutom restaurang en välfylld Delishop samt kökstillbehör och inredningsdetaljer.

Läs mer om Mångfaldens Hus här..

 

Med husbil genom Nykvarn – Passa på att fylla kylskåpet.
ICA Nykvarn har allt för vardag och fest.  Bekväm parkering och i centrum finns också apotek, post och systembolag.

Läs mer om ICA Nykvarn här..

Varmt välkomna till vackra Sörmland för en dag eller två. Eller kanske väljer du att stanna på något av våra hotell en längre tid för dagsutflykter med snabbtåg till Stockholm, Södertälje, Strängnäs eller Eskilstuna. Med bil når du på en timma eller två en mängd sevärda och spännande utflyktsmål.

Läs mer om övernattning i Nykvarn och våra närområden

 

 

Publicerad: 21 juli, 2017 11:54

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.