Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Utflykt, weekend, shopping, julklappar, Nykvarn, Sörmland

Utflykt, weekend, shopping, julklappar, Nykvarn, Sörmland

Gör en utflykt till Nykvarn, Turinge och Taxinge. Med start den 17 november 2023 går vi in i julens tid då Taxinge Slott julmarknad med 130 hantverkare och företag med lokalproducerad mat på Sveriges största julmarknad öppnar upp sina portar. Läs mer om julmarknaden och öppettider.

Julmarknad i Sörmland på Taxinge Slott

Med start fredagen den 17 november 2023 går vi in i julens tid här i Nykvarn då Taxinge Slott julmarknad med hantverkare och företag med lokalproducerad mat på Sveriges största julmarknad öppnar upp sina portar. Ta dig tid att gå runt och botanisera bland hantverkarnas fantastiska produkter och lös julklappsbestyren på en och samma dag. Oavsett vilken typ av slöjd och hantverk du är intresserad av får du ditt lystmäte här.

Här hittar du också hemystad ost, korvar, sylta, skinka, bröd, sill, lax och andra godsaker som hör julen till. Och provsmakning är oftast inte bara tillåten – den är ett måste. När du sedan börjar känna hur fikasuget kurrar till i magen så kan du inte vara på en bättre plats än Taxinge.

Öppetider 17 november till 19 november 2023

fredag 17 november 10.00 – 18.00
lördag 18 november 10.00 – 18.00
söndag 19 november 10.00 – 16.00

Öppettider 23 november till 26 november 2023

torsdag 23 november 11.00 – 18.00
fredag 24 november 10.00 – 18.00
lördag 25 november 10.00 – 18.00
söndag 26 november 10.00 – 17.00

Entré: 100:-/pers, barn under 12 år fri entré i målsmans sällskap. Parkering ingår.

Varmt välkomna!

Julmarknad och Jultallrik hos Mångfaldens Hus i Turinge, Sörmland. Mångfaldens Hus julmarknad pågår i Njuteriet mellan 17 november – 23 december 2023. Njuteriet är till bredden fyllt av julrelaterade inredningsdetaljer och pynt.

Matcaféet serverar sin jultallrik med julens klassiker från den 2 december till och med den 21 december 2023. Vid bordsbokning ring 08-552 40 502.

Hjärtligt välkomna!

För mer information och öppettider
Läs mer på Mångfaldens Hus hemsida


ADRESS
Mångfaldens Hus
Gamla Strängnäsvägen 341
155 91  Nykvarn

Telefon:
Tegelhuset: 08-55240505
Café & Del: 08-55240502

Julbord Bommersvik 2023 – Julbord i Sörmland nära Stockholm

Välkomna till årets julbord på Bommersvik. Vi bjuder in till stämningsfull atmosfär och god mat med 40 kalla och varma rätter plus ostar, desserter och julgodis. Bara 40 minuter från Stockholm finner du lugnet från naturen, om möjligt ännu vackrare i sin vinterskrud.

Vi erbjuder julbord 4 dagar i veckan, i övrigt på förfrågan. Välj mellan julbord på torsdagar, AW-fredag med livemusik, julbord lördagar och julpyssel för hela familjen på söndagar.

På Bommersvik finns alltid mycket att göra, välj att stanna över och njut av vår nyrenoverade relax med bistro och bastu. Kanske ett vinterbad för den modige eller hyr våra nya varma badtunnor. Sov ut och börja dagen med en riktigt god frukost.

I priset ingår:
Glöggmingel
Julbord på buffé med 40 varma och kalla rätter, med vegetariska alternativ
Ostar och dessertbuffé med kaffe/te
Liveunderhållning på fredag kväll
Pyssel på söndagar

625kr/ person torsdag-lördag. Barn upp till 12 år 195kr
595kr/person söndag. Barn upp till 12 år 159kr

Boendepaket, julbord och del i dubbelrum 2 450kr för 2 personer
Boendepaket, julbord och enkelrum 1 575kr för 1 person

Bommersvik hemsida finner du här..

 

Julbord Taxinge Slott 2023 – Julbord i Sörmland nära Stockholm

Välkomna på julbord på stämningsfulla Taxinge Slott. Vägen upp mot slottet kantas av glittrande ljus och granar och i alla fönster lyser adventsljusstakarna. När ni anländer till slottet bjuds ni på rykande varm glögg innan ni visas till ert bord i biblioteket där vårt traditionella julbord väntar. Ni avslutar med kaffe och ett stort dessertbord en trappa upp i slottets julpyntade salonger.

Vi serverar julbord från 1 december till 19 december.
Ring oss för att boka bord 0159-70114

Vardag lunch 595:-/person
Kväll och helg 795:-/person

I priset ingår glögg, julbord, dessertbuffé och kaffe. Dryck tillkommer. Priserna är inklusive moms.

Varmt välkomna!

Taxinge Slott hemsida finner du här..

Taxinge Slottsbod – I en av de vackra flyglarna vid Slottet ligger Taxinge Slottsbod. I den mysiga atmosfären som råder här finner man allt från kaffekoppen man bara vill ha till sitt morgonkaffe, smycket eller sjalen som ögonen fastnar för, tvålen med doften man vill ha resten av dagen, chokladen som man äter upp i bilen på vägen hem till leksaken man vet kommer få någon att jubla… Slottsbodens öppettider är som slottets.

Välkommen till Möbelkvalitén i Taxinge
Kom och låt dig inspireras av butikens stora utbud av möbler och inredning. Vi mixar starka varumärken som t ex Englesson, Brunstad, och GAD med nya innovativa tillverkare. Som egen aktör styr vi själva över vilka vi vill samarbeta med och vi är ständigt på jakt efter nyheter för att alltid kunna erbjuda lite mer än det som alla andra har.

Välkommen till Hedlandet – På Hedlandet finns prisvärda kvalitetskläder för hela familjen, gardintyger, hemtextilier, glas & porslin, skor, väskor, leksaker, presentartiklar och hygien & städartiklar till priser som ligger 30-70% under normal handel. Hemtextil från klassiker till trender Vi säljer nästa allt inom textil, såsom färdigsydda gardiner, metervaror, mattor, kuddar, handdukar och mycket mer. Välkommen in och låt dig inspireras Bra barnkläder till bra priser Hos oss hittar du ett stort utbud av barnkläder från baby till tonår. Vi importerar själva, samt köper in poster och partier av kända varumärken. Mer mode för pengarna Hos oss kan du fynda blusen utan att det kostar skjortan och även följa säsongens trender utan att bli ruinerad. Vi tar in nyheter varje dag. Hjärtligt välkomna på ett besök hos oss här på Hedlandet.

Välkommen till Nykvarns centrum – Butiker och service

Läs mer här…

 

 

Publicerad: 28 oktober, 2016 15:35

Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.