Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Slottscafé, Bröllop, Fest och Konferens. Taxinge slott och Slottscafé i Sörmland nära Stockholm.

Slottscafé, Bröllop, Fest och Konferens. Taxinge slott och Slottscafé i Sörmland nära Stockholm.

 

Välkommen till Taxinge slott och Slottscaféet.
Vida känt som Kakslottet och från TV-programmet Hela Sverige bakar. Här finner du norra Europas största kakbord med hembakat från det egna konditoriet. Allt från den populära räksmörgåsen till delikata tårtor. Kakbordet ändras över säsong och tid, men innehåller aldrig under 65 sorter. Till skillnad från andra bufféer så betalar du endast för det kaffebröd du lägger på tallriken. Så du väljer efter mage och humör! Sommartid serveras gästerna även i slottsparken under lummiga ekar och med en hänförande utsikt över Gripsholmsviken.

För gäster som anländer med egen båt finns gästbrygga vid slottsparken. Kommer du till Taxinge Näsby med ångfartyget Mariefred, direkt från Stockholm, eller via Lilla rundturen från Mariefred, angör fartyget vid ångbåtsbryggan några minuters promenad från slottet. Östra Södermanlands Järnväg trafikerar också sträckan Mariefred – Taxinge Näsby med sin populära smalspåriga järnväg och historiskt intressanta tåg. Med bil är det bara att följa skyltningen från motorvägen E20, trafikplats Nykvarn.

Händer på Taxinge Slott 2023

K Jakobssons Auktionshus matt-auktion 1-2 juli samt 5-6 augusti 2023
Behöver ni en ny matta hem? Persiska mattor passar lite överallt och håller i evigheter! Två helger i juli håller Kinna Jakobssons i auktionsklubban när den traditionsenliga mattauktionen går av stapeln i Taxinge. Även ni som inte tycker att ni behöver en ny matta kan komma och titta, auktionen är både en show och en lektion i både geografi och historia. Kinna kan allt om mattor!

Musikkåren kommer på besök 11 juni 2023
Vi välkomnar varmt Musikkåren den 11e juni klockan 13:00 – 15:00 Det är dags för den mycket uppskattade sommarkonserten som Nykvarns Musikkår har här på Taxinge Slott! Mellan 13:00 – 15:00 kommer de att spela i parken och det är FRI ENTRÉ.

Frälsningsarméns musikkår i Södertälje på Taxinge Slott 18e juni 2023
Vi välkomnar varmt Frälsningsarmens musikkår i Södertälje spelar på Taxinge Slott söndagen den 18e juni kl 13:00-14.00

Saab klubb Sweden 29e juli 2023
Saab Träffen Taxinge slott har pågått i flera år och bara växer och växer, sommaren 2022 var de över 120 bilar på Taxinge slott och mer än det dubbla i människor på plats dvs. över 240 personer. 2023 kommer att bestå av mycket nyheter som tex: En tipsrunda med prisutdelning. People’s choice kommer att köras som förra året med röstning. Även bilar med Saab motor kommer att vara välkomna detta år för att ytligare förstärka Saab andan. Träffen kommer att börja kl. 10.00.

Konsert hos Taxinge slott Sanna Nielsen 5 augusti 2023
Vi har nöjet att få berätta att det även i år blir konsert på Taxinge slott!
Sanna Nielsen kommer till Taxinge slott. Under hennes Sverigeturné gör hon ett stopp i Nykvarn där vi har fått äran att få en exklusiv kvällsspelning på Taxinge Slott den 5 augusti.

Sanna säger såhär kring sin kommande turné:
– Jag ser så mycket fram emot att få åka ut och sjunga och spela med mina fantastiska musiker och dessutom att få möta publiken. Tillsammans ska vi njuta av den svenska sommaren och se till att vi får en riktigt trevlig musikalisk stund tillsammans!

Här köper du dina biljetter till Taxinge Slott

För mer information konsert Taxinge Slott kontakta:
Lena Schulte schulte.schulte@gmail.com, Alt. 070-585 66 95.
Shownite projektledare

Varmt välkomna till Taxinge slott!

Klicka här..
för att läsa mer om Taxinge Slottscafé, Konferens, Fest och Bröllop på Taxinge slott.

 

Publicerad: 11 juni, 2022 18:43

Skriv ut