Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Taxinge Slottscafé – Kakslottet
Välkommen till Taxinge slott och Slottscaféet. Vida känt som Kakslottet och från TV-programmet Hela Sverige bakar. Upplev norra Europas största kakbord med ca 65 sorters hembakat bröd. Allt från smörgåsar till delikata tårtor. Kakbordet ändras efter säsong och över tid. Men innehåller aldrig under 65 olika sorter. Till skillnad mot andra bufféer så betalar du endast för det kaffebröd du lägger på tallriken. Så du väljer efter mage och humör! Du avnjuter Ditt kaffe i biblioteket, eller om vädret tillåter, i slottsparken som ligger på en udde i Mälaren.

Bommersvik - Naturnära restaurang med sjöutsikt
Restaurangen rymmer upp till 150 sittande gäster och har generösa panoramafönster längs hela matsalen som ger en magnifik utsikt över den stilla sjön. Genom att vi använder närodlat i så stor omfattning som möjligt kan vi erbjuda en nära, färsk och smakfull måltid samtidigt som vi värnar om miljön och det lokala näringslivet. Det är något som vi är väldigt stolta över.

Restaurang Mångfaldens Hus i Turinge
I sidobyggnaden vid Mångfaldens Hus fortsätter sortimentet breda ut sig. Här inriktat på matlagning och kökstillbehör. En stor deliavdelning med utvalda kvalitetsvaror för matlagning och lite inriktning lyxkonsumtion. Här finns också Mångfaldens restaurang inrymd. Ett erkänt gott kök med lunch- och specialrätter på menyn.