Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Bästa semesterboende i Nykvarn

Sommar 2023 – Familjepaket Bommersvik – Lådbilslandet Nykvarn
För övernattning under sommaren finns paketpris för barnfamiljer med boende och besök på Lådbilslandet i Nykvarn.

Läs mer här..

Bommersvik
Våra hotellrum erbjuder naturen precis utanför ditt fönster och bara 40 minuter utanför Stockholm city. 20 minuter från Södertälje och 40 minuter från Nyköping vaknar du upp i en lugn, naturskön miljö med sjön några steg bort.

Vi har 179 sängplatser fördelade på familjerum, dubbelrum och enkelrum i olika standardklasser. Några av våra rum erbjuder balkong och sjöutsikt och vi har även stugor, privat hus och ställplatser för husbilar med elstolpar. Vill du ta med dig din hund eller katt på semestern så har vi vissa rum för det också.

Hos oss njuter du av god sömn, fantastisk mat, badstrand, bastu, gym och massor av aktiviteter att hitta på för hela familjen.

Läs mer här..

Hemester i Sörmland Sommaren 2023 på Bommersvik 30 juni - 13 augusti augusti.
På Bommersvik erbjuder vi bekvämt boende, B&B i våra hotellrum, stuga eller villa med självhushåll.
Här finns mycket att hitta på för en hemester med barn, nära och kära! Utmana varandra i tennis, boule, pingis, brännboll, kubb, fotboll, biljard eller beachvolley under varma dagar. Njut av egen badstrand, bastu med badbrygga, roddbåtar och badklippor med svalkande dopp. Naturstig, bär- och svampskog och Sörmlandsleden i närheten för dig som älskar skog och vandring. Barnen älskar de stora gräsytorna för spring, lek och kullerbyttor och vår nya aktivitetsstig, Bäverstigen. Inomhus finns sällskapsspel, lekrum för regniga dagar och för hurtiga finns flera motionsspår och ett gym med vy över Yngern.

Läs mer och boka här..

Sommar erbjudande på Bommersvik - Bo flera nätter och betala mindre.
Under sommaren 2023 erbjuder vi bed & breakfast hos oss. Bo i bekväma hotellrum, vi har enkel-, dubbel- och familjerum och Bommersviks goda frukost ingår såklart! Ju fler nätter du bor. Ju bättre pris får du på din vistelse!

Läs mer och boka här..

Bommersvik ställplatser för husvagn och husbil. Säsong 15 maj – 15 oktober 2023.
Ställ upp husbilen eller husvagnen vid naturnära upplevelser med bad, fiske och massor med aktiviteter. Våra 6 ställplatser med el är väldigt populära under säsongen och många gäster väljer att stanna kvar fler dagar. Du har tillgång till hela området och vår restaurang och bar.

Läs mer och boka här.. 

Vidbynäs
Vidbynäs Gård Hotell har 76 hotellrum och 164 bäddar fördelat på enkelrum, dubbelrum, sviter och familjerum. ”Hemma hos oss på Vidbynäs kan du bo i allt från ett mysigt familjerum med en dubbelsäng och en våningssäng för de små till våra lyxiga sviter för den större familjen med både bastu och stor terrass.”