Välkommen till Nykvarn.com

I Nykvarn.com finner du de flesta av Nykvarn kommuns företag direkt eller via länk.
Utflykt eller semester. Läs våra tips om aktiviteter, upplevelser och shopping.
Frågor som du inte finner svar på här är du välkommen sända direkt till Nykvarn.com


Välkommen till Many Things - En butik på landet.
Mode, inredning, trädgårdsmöbler, pelletskaminer från KMP. Hjärtligt välkomna till vår mysiga och familjära butik på landet strax utanför Nykvarn.

Läs mer..

Välkommen till Taxinge Slottsbod
I en av de vackra flyglarna vid Slottet ligger Taxinge Slottsbod. I den mysiga atmosfären som råder här finner man allt från kaffekoppen man bara vill ha till sitt morgonkaffe, smycket eller sjalen som ögonen fastnar för, tvålen med doften man vill ha resten av dagen, chokladen som man äter upp i bilen på vägen hem till leksaken man vet kommer få någon att jubla.

Läs mer..

Välkommen till Taxinge Keramik - Maj-Britt Zelahn
I Taxinge Slotts västra flygel hittar du vacker handgjord keramik. Egen design av ljuslyktor, tomtar och vättar m.m. Säsongens blommor i siden, ljusmanschetter och fina servetter.

Läs mer..


Välkommen till Mångfaldens Hus i Turinge


Här finns allt mellan himmel och jord. Vi säljer t ex inredning, konfektyr, konst, möbler – både nytt och gammalt. Vi tar fram det som Du önskar. Vi finns i Turinge. Besök oss, vi har ett enormt utbud!

 

Välkommen till Mångfaldens Hus – Delishop
I vår Delishop hittar du massor av goda saker så som tryfflar, te, oljor, snacks och mycket mer.

Läs mer..

Välkommen till Mäkleri & Interiör i Nykvarns centrum
Heminredning, presentartiklar, kläder, accessoarer, textilier, hudvård från utvalda kvalitetsmärken.

Läs mer..

Välkommen till Möbelkvalitén i Taxinge
Kom och låt dig inspireras av butikens stora utbud av möbler och inredning. Vi mixar starka varumärken som t ex Englesson, Brunstad, G.A.D och Lectus med nya innovativa tillverkare. Som egen aktör styr vi själva över vilka vi vill samarbeta med och vi är ständigt på jakt efter nyheter för att kunna erbjuda lite mer än det alla andra har.

Unikt för Möbelkvalitén är förstås ”Den egna kollektionen” – ett riktigt svenskt hantverk av högsta kvalitet som tillverkas i det egna huset. Mer närproducerat än så kan det inte bli. Dessutom kan du specialbeställa en helt egen design på tex ett bord, eller ett platsbyggt kök. Det här sättet att jobba ger oss alla en stor kunskap om möbler. Ett bra redskap för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt.

Möbelkvalitén är ett familjeföretag med hög personlig service och omtanke. - Välkommen till ett möbelhus för dig som vill ha någon att prata inredning med!

Läs mer..